Sista geten på Mars

Publicerad 17/9, 2018

Insyn vill passa på att göra lite reklam för vår tidigare kollega Lena Björkanders böcker.

Lena som tidigare hade hand om  allt med ekonomi på Insyn slutade får några år sedan och drog sig tilbaka i Frankrike. Där har hon hittills skrivit 2 av de 3 böckerna i hennes trilogi.
Böckerna finns självklart som ljudböcker på de vanligaste bokställen.

Följande är deras boktitlar

Sista kon på Capri:
Sju män blir brutalt mördade i huset där Pias nya lägenhet ligger. I huset bor också Eva, och när de två kvinnorna möts kommer deras liv att förändras för alltid. Fallet med de sju morden hamnar på kriminalassistent Lena Eks skrivbord. Varför befann sig männen i en gammal tvättstuga en eftermiddag mitt i veckan, och varför mördades de – trots att de inte verkar ha något gemensamt?

Sista geten på Mars:
Tre rumänska hallikar blir brutalt mördade. Flickorna som ska säljas, skonas. Lena Ek, nyutnämnd kriminalkommissarie får till uppgift att lösa fallen. Hon brottas fortfarande med det ouppklarade fallet i Åkeshov, där sju män blir nermejade och dödade i en nedlagd tvättstuga. Har fallen med varandra att göra? ”Den sista geten på Mars” är en fortsättning på romanen ”Den sista kon på Capri”. Här får du veta hur det går för flera av karaktärerna. Men några frågor kvarstår. Dessa frågor kommer att få sina svar i den tredje boken, ”Den sista hönan på nätet”, som kommer ut under 2019.
Den sista geten på Mars är en fristående fortsättning på uppmärksammade Den sista kon på Capri

Se fler nyheter »